Autor Cultura
19 Febrer 2015 a 17:15

Sorteig d’una entrada doble per a “L’última trobada”

El proper dissabte 21 febrer al Teatre Principal

L'actriu Anna Barrachina substituirà a Rosa Novell en la gira de "L'última trobada"

L’actriu Anna Barrachina substituirà a Rosa Novell en la gira de “L’última trobada” // Imatge cedida pel CAET

Des del CAET i el Grup Informa sortegem una entrada doble per gaudir de l’espectacle “L’última trobada” el proper dissabte 21 de febrer a les 21.00h al Teatre Principal.

El muntatge dirigit per Abel Folk i basat en una novel·la de Sándor Márai, situa els espectadors en un castell a Hongria, a la faldilla dels Carpats. L’esplendor del passat s’ha perdut i tot sembla anunciar el final d’una època. Dos homes que de joves havien estat inseparables, es retroben després de 41 anys sense veure’s. Un d’ells ha passat un temps vivint a l’Extrem Orient, mentre que l’altre, no s’ha mogut de la seva propietat. Ambdós però, han viscut a l’espera d’aquest retrobament per tal de trobar la veritat d’un secret singular que s’interposa entre ells dos.

L’estrena d’aquesta peça, que va tenir lloc al Teatre Romea, va suposar el retorn als escenaris de l’actriu Rosa Novell, que malauradament no podrà continuar formant part de l’elenc per motius de salut. Per aquest motiu, l’acompanyant de Folk i Brau és Anna Barrachina.

En definitiva, “L’última trobada” és la història d’una amistat i la recerca de la veritat, amanit amb traïció, conspiració i un triangle amorós que involucra a tres amics. Un altre dels duels interpretatius de luxe que enguany conformen la temporada del CAET.

Podran participar al sorteig totes aquelles persones que s’afegeixin a la pàgina de Facebook del Club Informa fins al proper divendres 20 de febrer a les 12.00h. El resultat es publicarà el mateix divendres al migdia.

Switch to mobile version