Autor Futbol
2 Febrer 2015 a 13:00

Sisena derrota seguida del CD Masnou

Els de Miguel López s’ensorren contra el Rubí a casa

Masnou-Rubí

Els jugadors del Rubí celebren el matiner gol de Ferran Vila // Imatge del web clubdeportiumasnou.com

CD Masnou 0-2 UE Rubí

Masnou: Pociello, Márquez (Lara, 3′), Prieto, Eric, Pujol (Ferreira, 46′), Domingo, Torremorell, Romo, Toledo, Toni Martín (Santolalla, 57′) i Ginés

Rubí: Castilla, Kiki, Torres, Fontanils, Marc, Cervantes, Díaz, Vila (Carricondo, 84′), Álex, Pla (Castellanos, 81′) i Collado (Guillermo, 73′)

Gols: 0-1: Vila (4′); 0-2: Collado (45′)

Àrbitre: Jordi Molina Fernández. Grogues per Eric, Romo i Lara (Masnou) i Marc, Cervantes, Collado i Guillermo (Rubí)

El mal d’ull que sembla patir el CD Masnou des de fa uns partits no s’atura i ahir els homes de Miguel López van perdre per sisè cop consecutiu. El Rubí visitava el conjunt maresmenc i s’enduia els tres punts de la carretera d’Alella després de superar per 0-2 als locals. La primera part va ser suficient per que els de Julià Garcia encarriléssin el pàrtit.

Tot va anar de cara des del primer moment als visitants i de cul als locals. Als tres minuts Márquez rebia un cop al nas un era substituït i un minut després Vila obria el marcador amb un gol amb certa dosi de surrealisme. Córner que pica Álex Fernández al primer pal ras i després d’un cop d’esperó la pilota travessa el mar de cames i es cola a la porteria de Pociello. Els de Miguel López van reaccionar i van posar prova un debutant Castilla. El porter mataroní va desballestar l’única oportunitat clara dels masnovins, una rematada de Toledo al segon pal que es col·lava dintre. Amb tot, a les acaballes del partit el Rubí va anotar el segon gol. Falta que pica Álex Fernández, la pilota rebota al travesser i Collado, molt murri, recull el refús i afusella Pociello. Amb el 0-2 es va arribar al descans.

La segona part va tenir poca història. El Rubí va concedir terreny al Masnou i aquests es van acostar, però sense concretar cap ocasió realment clara. Els de Julià Garcia van tenir controlat el partit i fins i tot van poder ampliar el marcador en algun contracop. Malgrat tot, la pilota no va entrar més cops i el partit va acabar 0-2. Diumenge, nova oportunitat dels masnovins per tornar a sumar. Els de Miguel López visiten un camp on volen punts amb certa regularitat: el Nou Sardenya de l’Europa.

Switch to mobile version