Autor La recepta
5 Febrer 2015 a 13:00

Magdalenes

 

magdalenes

Magdalenes // Imatge del web Gastroteca.cat

Ingredients:

2 – Ous

280 g – Farina

200 g – Sucre

200 g – Oli

200 g – Llet

15 g – Llevat en pols

Sal

 Preparació:

Bateu una mica els ous amb el sucre; afegiu-hi l’oli remenant i, seguidament, la llet.
Afegiu-hi la farina, la sal i el llevat tamisat.
Deixeu-ho reposar a la nevera.
Pinteu amb una mica més d’oli i farina les capsules i ompliu-les amb la massa fins a tres quartes parts.
Coeu-ho al forn calent a 170º de 15 a 20 minuts fins que les magdalenes siguin rosses.

Variacions:
Es pot substituir la meitat d’oli per mantega.
Es pot fer amb llard en comptes d’oli.
S’hi pot afegir ratlladura de llimona.

 Font: Corpus Culinari Català i Gastroteca

Switch to mobile version