Autor Societat
18 Febrer 2015 a 14:00

Les obres al carrer Cuba obliguen a traslladar les places de la zona blava

Els residents podran aparcar gratis al carrer de Llauder

carrer cuba

Les places de la zona blava del carrer Cuba es traslladen // Imatge cedida per l’Ajuntament de Mataró

Les obres de reurbanització del carrer Cuba, que un cop acabades deixaran el vial pavimentat a un sol nivell per configurar-lo de prioritat per a vianants, ha fet que s’eliminin les 31 places de zona blava que hi havia i es traslladin a entorns propers.

Concretament s’han traslladat 4 places al carrer de Sant Josep Oriol i 8 al carrer de Llauder, que deixen de funcionar a mesura que avancen les obres del carrer de Cuba. A canvi, s’han habilitat noves places en els trams entre els carrers d’Iluro i la ronda d’Alfons XII del carrer de Javier Castaños (25 places, a un únic costat) i del carrer de Llauder (37 places, als dos costats).

Per altra banda les obres també afecten als vehicles dels residents, que a partir d’ara podran aparcar gratis les 24 hores al carrer de Llauder (37 places) guanyant 4 places més de les que tenien abans al carrer de la Unió.

Aquests canvis ja es van fer efectius el passat 12 de gener, però l’Ajuntament ha establert un període de transició perquè els usuaris es vagin adaptant a la nova configuració. Per aquest motiu, no es sancionarà a ningú fins el proper 28 de febrer.

A més d’informar als veïns i veïnes en reunions prèvies sobre les obres al carrer de Cuba, s’ha instal·lat ’un cartell informatiu al parquímetre situat al carrer Unió i s’han col·locat diversos avisos als vehicles de les persones residents.

Switch to mobile version