Autor Esports
3 Febrer 2015 a 10:00

Les falconistes cauen davant el Mataró

El Mataró continua líder

Mataró - Falcons

Mataró – Falcons // Imatge cedida per Falcons Sabadell

Falcons Sabadell A.E. 1 – C.N. Mataró Quadis 4

Sara Ballester – Galia Dvorak (0-1)

Maria Ballester – Svetlana Bakhtina (0-2)

Ivanka Mihaylova – Cati Zamorano (1-2)

Ballester/Mihaylova – Bakhtina/Dvorak (1-3)

Sara Ballester – Svetlana Bakhtina (1-4)

El passat diumenge 1 de febrer, el Falcons Sabadell va caure derrotat davant el líder de la Superidivisió, el CN Mataró Quadis. Les pupil·les de Joan Nogueras no van poder fer res davant d’un equip que va alinear les seves dues millors jugadores.

Pel que fa al partit, no hi va haver cap sorpresa. Es va iniciar el duel amb Sara Ballester, que en un bon partit va plantar cara a l’olímpica Galia Dvorak arribant igualada al final dels 2 primers sets. Igualment, Galia no va perdonar i es va anotar el primer punt en 3 jocs.

En el segon partit Maria Ballester va realitzar un gran primer set davant Bakhtina, tot i que va perdre en avantatge, però després Svetlana va jugar a un gran nivell i va superar a Maria en 3 sets per posar el 2-0 en el marcador. La búlgara Mihaylova aconseguia retallar diferències superant a Cati Zamorano en 3 jocs. El punt dels dobles no va tenir color i les dues russes no van donar opció a la parella formada per Sara Ballester i Ivanka Mihaylova, a les quals van superar en sets no deixant fer 6 punts en cap d’ells.

Amb aquest resultat s’arribava al 3-1 per a les nedadores. Svetlana Bakhtina es va encarregar de tancar el matx posant el punt final després de superar a Sara Ballester per 3 jocs a 0, encara que la petita de les Ballester va anar de menys a mes i va jugar molt bé els 2 sets finals del partit.

Switch to mobile version