Autor Hockey patins
16 Febrer 2015 a 12:00

L’Arenys de Munt, campió de la Copa de la Princesa

Els maresmencs s’imposen al Lloret als penals

renys Munt Copa Princesa

Alegria per l’Arenys de Munt en un día històric // Foto: Luis Velasco-FEP

CH LLORET 4-4 CE ARENYS DE MUNT (PENALS: 1-2)

L’Arenys de Munt d’hoquei fa història a Grado (Asturias) i es proclama campió de la Copa de la Princesa d’hoquei per primer cop a la seva vida. El trofeu, però, va arribar després de suar la cansalada, doncs el rival a la final, el Lloret, va obligar als maresmencs a arribar fins les últimes conseqüències i van ser els penals els que van decidir si el títol anava a parar al conjunt de La Selva o al del Maresme.

La final entre Lloret i Arenys de Munt va ser èpica i plena d’emoció. Les alternatives entre els dos equips van ser constants fruit de la igualtat que va haver-hi en tot moment sobre la pista. Un matiner gol de Plaza avançava als lloretencs al minut 2 i amb l’1-0 s’arribava al descans. A la segona part la bogeria va regnar i després d’encaixar el 2-0 l’Arenys va remuntar en quatre minuts el partit.

Amb el 2-3 favorable als de Jordi Roca el Lloret tornava a igualar i posar-se per davant a falta de dos minuts per la conclusió. Amb tot, com que la segona part estava sent taquicàrdica, Daumal empatava el matx a un minut de la botzina final. 4-4 i el títol s’hauria de decidir al temps suplementari.

A la prórroga el marcador no es va moure. Conscients de que qui marqués guanyava (era gol d’or) els dos equips van saltar a la pista amb molta por i amb la intenció de no cometre errors. L’Arenys ho va passar malament ja que, fins en dues ocasions, els pals van evitar el gol selvatà. La final s’encaminava als penals i allà els del Maresme van tenir més encert que el Lloret. Amb l’1-2 a favor Víctor Crespo va fallar el llençament decisiu i l’euforia en el sí de l’Arenys va desfermar-se.

Switch to mobile version