Autor Bàsquet
17 Febrer 2015 a 12:30

L’Arenys Bàsquet aguditza la crisi del Sant Nicolau

Vencen als grana a casa per una àmplia diferència

Partit amb molts punts entre Arenys i Sant Nicolau // Imatge del web cesantnicolau.cat

Partit amb molts punts entre Arenys i Sant Nicolau // Imatge del web cesantnicolau.cat

ARENYS BÀSQUET 80-66 SABADELL SANT NICOLAU

Arenys (26+23+15+16): Gibert (6), Grau (2), Zniteka (20), Tomás (9), Cabrera (14) -cinc inicial- Estany, Costa (7), Laguarda, García, Bagués, Touré (6) i Mons (5)

Sant Nicolau (21+16+20+9): Sobrepera (2), López (11), Torres (5), Angelats (20), Abella (4) -cinc inicial- Wilson, Costa (10), Espuña (8), Moix (2) i Sabata (4)

Marcador per quarts: 26-21, 49-37 (descans), 64-57 i 80-66

Àrbitres: Olivares i Areste. Eliminat per faltes López (Sant Nicolau)

Gran victòria de l’Arenys Bàsquet contra un dels grans equips de la Lliga EBA, el Sabadell Sant Nicolau. L’equip maresmenc va vèncer als vallesans per 14 punts de diferència i sumen així la segona victòria consecutiva a la vegada que inflingeixen als grana la quarta derrota seguida. L’Arenys, a més, s’afiança a la part mitjana de la classificació i se situa en setena posició.

Mal partit dels vallesans a la pista maresmenca, que només van poder competir al primer quart. Durant els primers 10 minuts Arenys i Sant Nicolau es van intercanviar cistelles amb freqüència i el marcador al final del periode era de 26-21. Aquesta dinàmica va canviar al segon quart ja que l’Arenys va accelerar i va fer mal a la fluixa defensa rival i d’aqui que la diferència s’ampliés a la mitja part a 12 punts (49-37). L’Arenys es va relaxar una mica a la represa i el Sant Nicolau ho va aprofitar per retallar distàncies, però el gran esforç realitzat es va notar als darrers 10 minuts, moment en el qual els del Maresme van matar definitivament el matx.

A seguir la ratxa a L’Hospitalet

Després de sumar la segona victòria seguida l’Arenys Bàsquet vol continuar amb la bona dinàmica a una de les pistes més complicades del grup: la Riera de l’Escorxador. Allà visitarà al CB Hospitalet, actualment quart classificat de la Lliga EBA.

Switch to mobile version