Autor Ciclisme
28 Febrer 2015 a 15:30

La segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya tornarà a sortir de Mataró

Al igual que l’any passat es podran veure de prop els ciclistes

volta ciclista

La Volta tornarà a Mataró // Imatge cedida per l’Ajuntament de Mataró

 

El proper dimarts 24 de març Mataró tornarà a ser punt de sortida de la segona etapa de la 95a edició de Volta Ciclista a Catalunya. Amb aquesta, serà la cinquena vegada que la cursa té com a punt de partida la capital del Maresme, sent la primera vegada a l’any 1944, també en la segona etapa.

Serà un bon moment per veure de prop els ciclistes i demanar-los autògrafs un cop hagin fet el control de firmes, com ja passar l’any passat, quan unes 6.000 persones van presenciar la sortida i el pas pels carrers de Mataró. Unes 4.000 persones van veure l’esdeveniment esportiu als entorns del Camí de la Geganta, on va tenir lloc la sortida neutralitzada, i prop de 2.000 més van seguir els ciclistes al llarg del recorregut que van fer per la ciutat.

Cal recordar que la segona etapa d’enguany finalitzarà a Olot i que la primera etapa Calella-Calella del 23 de març també passarà per Mataró.

Switch to mobile version