Autor Societat
21 Febrer 2015 a 13:00

Els acords del SICTED compleixen 10 anys

Van permetre la implantació de SICTED a la demarcació de Barcelona

Acte commemoratiu sobre la qualitat turística

Acte commemoratiu sobre la qualitat turística // Imatge extreta del web Gencat.cat

Els acords fets entre el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme (Turespaña), la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona que van permetre la implantació del Sistema de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) a la demarcació barcelonina, han complert 10 anys. Per commemorar-ho, el dimecres es va fer un acte on es van homenatjar les primeres empreses i destinacions premiades amb el distintiu.

L’acte va ser a la Casa Llotja de Mar, a Barcelona, i va comptar amb la presència de Marta Blanco, directora de Turespaña, Francisco González, president de la comissió de Turisme de la FEMP, Xavier Carbonell, director gerent de la Cambra de Comerç, i Ramon Riera, diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona. Després de la conferència “El turisme i el repte de la qualitat”, a càrrec de l’economista Josep M. Gay de Liébana, es va procedir al lliurament de guardons. La clausura de l’acte va anar a càrrec d’Oriol Guixà, membre del Comitè executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona, i de Riera.

A Catalunya hi ha un total de 16 destinacions i 514 empreses i serveis reconeguts pel SICTED. Barcelona té 12 destinacions i 431 empreses distingides per tot el territori. La llista de municipis i establiments es pot consultar a la pàgina web.

Switch to mobile version