Autor Futbol
23 Febrer 2015 a 12:00

El Vilassar guanya gairebé quatre mesos després

L’equip de Toni Romero creu en la permanència tot i la dificultat de la situació

Manlleu-Vilassar

El Vilassar va obligar al Manlleu a doblegar el genoll // Foto: Pol Ballús

AEC MANLLEU 0-1 UE VILASSAR DE MAR

Manlleu: Carbó, Bofill, (Fortet, 78’), Archi, Blanchart, Muntada, Seuma (Fran Pérez, 60’’), Molist, Hugo, Aumatell (Coll, 45’), Uroz i Sala.

Vilassar: Ramos, Roberto Carlos, Peque, Jose, Josue, Galeano, Morales, Riki (Pujol, 77’), Jordi Sánchez (Fontanella, 86’), Mendoza i Lladó (Guillem, 58’)

Gol: 0-1: Peque (penal, 58′)

Àrbitre: Oliver Castaño Coso. Grogues per Archi i Hugo (Manlleu) i Galeano, Jose, Mendoza, Ramos i Jordi Sánchez (Vilassar). Expulsat per doble groga Jose (Vilassar)

Manlleu i Vilassar disputaven un partit de caixa o faixa ahir a la tarda a la ciutat osonenca. Els de Miquel Muñoz es jugaven caure o no als llocs de descens i els de Toni Romero buscaven una victòria que els donés una mica d’esperança de cara als partits que queden. Finalment, van ser aquests últims els que es van endur el gat a l’aigua i tot i que la victòria no treu de l’últim lloc als maresmencs els apropa una mica més (són a 10 punts). Els de Muñoz, en canvi, van desaprofitar la derrota del Gavà per marcar diferències amb els darrers classificats.

Des del primer moment es va veure que el matx entre els dos equips seria molt conservador. Ningú volia cometre errors que el condemnéssin a una derrota i fruit d’això van haver-hi tan poques ocasions. Lladó posava a prova al debutant porter Cristian Carbó i aquest responia bé al xut del jugador del Vilassar. Per part del Manlleu, Sala i Uroz ho van intentar sense èxit vora el descans. Amb 0-0 els dos equips van marxar als vestidors.

El mateix guió va continuar al segon temps, però una acció puntual a l’àrea osonenca va canviar-lo força aviat. Al minut 57 Archi va atropellar un jugador del Vilassar dins l’àrea i Castaño Coso no ho va dubtar: penal. Peque el va transformar i a partir d’aquí els de Romero es van dedicar a defensar el resultat amb ungles i dents. Ho van tenir fàcil, doncs l’atac manlleuenc no inquietava suficientment la porteria de Ramos com per merèixer l’empat.

Quatre punts dels últims sis

Després de sumar de nou a la Bòbila de Cerdanyola el Vilassar va fer bo l’empat al Vallès amb la victòria d’ahir a Manlleu. Abans només havia sumat dos punts de 48 i en dos jornades ha aconseguit revertir aquesta nefasta dinàmica. L’objectiu de la permanència és lluny, però queden moltes jornades encara i l’equip creu en aconseguir-ho. Moltes de les possibilitats passaran per sumar al Xevi Ramón aquest diumenge contra un altre rival directe: el Martinenc.

Switch to mobile version