Autor Futbol
2 Febrer 2015 a 17:30

El Vilassar es queda amb la mel als llavis

Perden contra l’Ascó. colíder de la lliga, amb un gol a les acaballes

Vilassar-Ascó

A punt va estar el Vilassar de donar la sorpresa // Foto: Iris Solà-FC Ascó

 

UE Vilassar de Mar 0-1 FC Ascó

Vilassar: Ramos, Galeano, Jose, Romero, Cavazos, Navarro, Borrell (Jordi, 61′), Pujol, Fontanella (Guillem, 64′), Mendoza i Morales (Creus, 78′)

Ascó: Fuertes, Socias, Muntané, Vives, Roca, Gòdia, Del Moral (Virgili, 68′), Cristino, Eizaguirre, Taranilla (Roigé, 80′) i Soldevila (Argilaga, 86′)

Gols: 0-1: Eizaguirre (74′)

Àrbitre: Carlos Albelda Bárcena. Grogues per Pujol (Vilassar) i Vives (Ascó)

A punt es va quedar el Vilassar, un cuer enfonsat, de donar la gran campanada de la jornada a Tercera. Però el destí no va voler somriure als nois de Toni Romero, que setmana rere setmana competeixen al màxim i no obtenen premi. El conjunt maresmenc va estar a punt de frenar al segon classificat, l’Ascó, al Xevi Ramón, però després d’un partit molt seriós Asier Eizaguirre va excercir de botxí i va endur-se els tres punts cap a la Ribera d’Ebre.

L’Ascó, sabedor de la seva posició respecte al Vilassar, va dur el pes del partit al primer temps i va generar ocasions, tot i que de clara només va tenir-ne una. Va ser Vives a la sortida d’un córner. El defensa asconenc rematava de cap i estavellava la pilota al travesser. Cap moviment de marcador a la primera part i la segona començava amb el mateix guió, amb un conjunt tarragoní dominador i creador de perill. Amb tot, el Vilassar, que no se sentia incòmode sobre el camp, va intentar empènyer i el debutant Jordi Sánchez a punt va estar de marcar a pilota aturada. El seu remat de cap el va repel·lir Sergi Fuertes primer i el travesser després i, ironies del destí, es va passar de l’1-0 al 0-1 en la jugada següent. El davanter basc Asier Eizaguirre definia amb molta classe i sang freda davant Ramos.

Novena derrota seguida del Vilassar des de l’últim cop que va puntuar. Aquesta setmana toca visita complicada a la Bòbila de Cerdanyola. La necessitat de sumar de tres en tres de manera seguida ja es comença a fer urgent, doncs queden 16 partits i la distància respecte la salvació és d’11 punts.

Switch to mobile version