Autor Entitats
26 Febrer 2015 a 14:30

El Grup Inform@ reconegut com a Empresa Incorpora

Treballant i col·laborant per a la integració social

Incorpora

Incorpora

El Grup Inform@ porta temps treballant per a la integració social mitjançant la contractació de persones amb discapacitats. Ho ha estat realitzant tot col·laborant amb el Programa Incorpora de l’Obra Social de “la Caixa”.

En aquest sentit, el d’exercir un paper actiu i oferir llocs de treball a persones en risc d’exclusió social per tal de crear una societat més justa i amb les mateixes oportunitats per tots, l’Obra Social de “la Caixa” ha volgut fer entrega al Grup Inform@ del segell “Empresa Incorpora” que reconeix al grup com una empresa socialment responsable.

Aquest reconeixement ens anima a seguir treballant en la mateixa línia que ho hem estat fent fins ara.

Switch to mobile version