Autor Waterpolo
7 Febrer 2015 a 10:30

El CN Mataró, a semifinals de Copa amb molt treball

Supera un Dos Hermanas que li va exigir el màxim

Dos Hermanas-Mataró

El Mataró (gorro blanc) es va acabar imposant al Dos Hermanas // Foto: Josep Arnau-Athelier Photo

WATERPOLO DOS HERMANAS 10-15 CN MATARÓ

Dos Hermanas: Trinidad (De la Torre, ps), Vosters (5), Sánchez, Salguero, Laura Díaz, Lola Díaz (1), Carmona (1), Miranda (2), Reina, Frometa (1) i Roldán

Mataró: Carlson, Gragnolati (3), Messeguer (6), Soler, Turza, Alba Bonamusa, Cambray (3), Bach (2), Quesada, Aina Bonamusa i López.

Marcador per quarts: 1-3, 5-4 (descans), 7-9 i 10-15 (final)

Àrbitres: Ortega i Rabadán. Sense eliminades per faltes.

Amb molt esforç el CN Mataró va obtenir el bitllet per disputar la semifinal de la Copa de la Reina contra el CN Sabadell. L’equip de Florin Bonca va superar un Dos Hermanas guiat per una excelsa Ona Messeguer, que amb sis gols va esdevenir la màxima golejadora del matx.

Primera part preciosa entre els dos equips. Va començar molt millor el Mataró, que va agafar despistades a les sevillanes i ràpidament va posar-se amb un 0-3 a favor. Però un gol abans d’acabar el primer quart de la cubana Lisandra Formeta va mantenir dins de la lluita al Dos Hermanas. Al segon quart les de Javi Cortés van ajustar la defensa i fruit d’això van arribar a capgirar el marcador. Vosters i Miranda van igualar a tres, Marta Bach va trencar l’empat de nou a favor de les maresmenques i, tot seguit, Carmona i Vosters de nou van donar l’avantatge al Dos Hermanas abans del descans. El matx quedava molt obert de cara al segon temps.

El penal fallat de Lorena Miranda

La igualtat es va mantenir a la represa, però aquest cop el guió va ser diferent. Primer va dominar el Dos Hermanas i amb 6-6 al marcador Lorena Miranda va errar un penal que va donar lloc als millors minuts del Mataró. Un parcial d’1-3 des de la pena màxima va posar un 7-9 abans de disputar els darrers vuit minuts. Màxima igualtat de nou, amb un Mataró decidit a matar el matx i un Dos Hermanas que es negava a rendir-se. Després d’un intercanvi de gols en el que les de Bonca van mantenir l’avantatge de més dos les sevillanes, molt desgastades, van errar diverses ocasions, el que va donar peu a les maresmenques a liquidar el matx i certificar el passi a les semifinals. Unes semifinals que disputaran avui, a les 17 h, contra el Sabadell.

Florin Bonca: “Contra el Sabadell, sense pressió”

El tècnic mataroní, Florin Bonca, es va mostrar feliç a l’acabar el matx pel joc i pel resultat, però a banda de tot va destacar el compromís que li espera avui contra el CN Sabadell: “Tenim les nostres opcions i anem sense res a perdre. Elles tenen la pressió de guanyar, nosaltres no”. Per la seva banda, Javi Cortés, tècnic del Dos Hermanas, va lamentar el marcador final: “No reflecteix el que ha estat el partit perquè hi ha hagut molta igualtat”. El sevillà, malgrat tot, va mostrar-se “orgullós del treball realitzat per les noies, que han desplegat un gran joc” i va atribuir la derrota, en part, a “la davallada física a l’últim quart”.

Switch to mobile version