Autor Waterpolo
8 Febrer 2015 a 10:30

Digna eliminació de Copa del CN Mataró

Cauen per la mínima contra el CN Sabadell després de completar un gran partit

 

Florin Bonca CN Mataró

Florin Bonca i les seves noies poden marxar orgulloses del torneig que han realitzat // Foto: Josep Arnau-Athelier Photo

 

CN SABADELL 7-6 CN MATARÓ

Sabadell: Ester (Sánchez, ps), Ortiz, Espar (5), Genee (1), Abellán, Cordobés, Maica García (1), Peña, Casado, Domènech i Forca

Mataró: Carlson, Gragnolati, Messeguer (1), Soler, Turza, Alba Bonamusa, Cambray (3), Bach, Quesada, Aina Bonamusa i López (2)

Marcador per quarts: 3-1, 4-3 (desans), 6-4 i 7-6 (final)

Àrbitres: Ortega i Gómez. Sense eliminades per faltes.

 

Preciosa batalla entre dos grans equips a la primera semifinal de la Copa de la Reina. Sabadell i Mataró, les campiones i les aspirants, van oferir un espectacle d’alt nivell a la Piscina Pere Serrat de Barcelona. Al final es va imposar la superioritat vallesana, com era d’esperar, però les noies de Florin Bonca van sortir amb el cap ben alt perquè van aguantar el pols fins el final.

Els dos equips van jugar una gran primera part. De fet, el Mataró va sortir com volia el seu entrenador: sense pressió i a gaudir el moment. I d’aquesta manera Clara Cambray va anotar el primer gol i va deixar clar a les de Nani Guiu que si volien jugar la final haurien de suar. Els primers vuit minuts van acabar amb un 3-1 a favor del Sabadell, però les mataronines estaven vives i al descans van retallar la diferència un gol. El 4-3 al acabar la primera part deixava el matx molt obert.

El miracle va ser a prop

A l’inici de la segona part el Sabadell, ja més rodat, va sortir amb una marxa més i va fer dos gols ràpidament, però el Mataró escurçava de nou distàncies i aguantava el tipus enfront les gegantes vallesanes. El 6-4 amb el que s’afrontava l’últim quart tornava a deixar obert el partit i a cinc minuts per acabar les noies de Bonca estaven un gol per sota (7-6) gràcies a un fulgurant parcial d’1-3 a favor. Fins al final va ser un intercanvi de cops meravellós que es va acabar enduent el Sabadell per aquest marcador per a alegria de les seves jugadores i ressignació de les rivals.

Ara sí, l’opció de revalidar el títol és real i avui a les 11 h les vallesanes s’enfrontaran a les amfitriones, el CN Sant Andreu. Les noies de Javi Aznar van superar amb certa comoditat al CN Rubí per 9-12 a l’altra semifinal.

Switch to mobile version