Autor Waterpolo
6 Febrer 2015 a 11:00

CN Mataró: les tapades de la Copa

Les maresmenques, terceres aspirants al títol

 

CN Mataró

Màxima il·lusió al CN Mataró de cara a la Copa de la Reina // Imatge del web cnmataro.cat

L’oportunitat que se’ls hi presenta a Florin Bonca i el seu CN Mataró en aquesta Copa de la Reina és immillorable. Les de la capital del Maresme van cada any a més i en lliga han demostrat estar a l’alçada del gran equip, el CN Sabadell. De fet, només han perdut contra les de Nani Guiu, fet que demostra el gran nivell que tenen.

Mataronines i sabadellenques només es trobarien si passéssin a semifinals. El sorteig va emparellar les noies de Bonca amb un dels dos equips no catalans de la competició, el Waterpolo Dos Hermanas de Sevilla. A priori les catalanes són favorites, però Marta Bach adverteix de les dificultats que presentaran les andaluses: “Ja ens van posar dificultats al partit de lliga i serà un partit duríssim”, va dir el dia del sorteig. En cas de passar es trobarien amb les guanyadores del Sabadell-Mediterrani, cosa que treu la son a la jugadora internacional: “¿Qué dir de dos dels millors equips de la categoria?”, va exclamar.

La il·lusió com a millor arma

El tècnic, Florin Bonca, s’agafa a la il·lusió del grup per afrontar la segona Copa de la Reina de la seva història. L’entrenador creu que “tots els equips jugaran bé i nosaltres no hem de ser menys“. Les mataronines es llençaran a l’aigua de la Pere Serrat de Barcelona a les 17 h, just després de saber qui podria ser el seu rival a semifinals.

Switch to mobile version