Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
3 Febrer 2015 a 08:00

Casa de la Vila

Casa de la Vila // Foto: Joan Murcia

Casa de la Vila // Foto: Joan Murcia

La Casa de la Vila és un edifici del segle XIX, ja que tot i que és del segle XVII, Garriga i Roca li va donar a l’any 1867 l’aspecte que té avui en dia. És d’estil neoclàssic amb una planta noble amb una gran balconada amb barana de balustres.

Des del Mataró Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Mataró o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

Switch to mobile version