Autor Sanitat
17 Febrer 2015 a 17:00

Aquest diumenge, jornada d’homenatge a Jordi Canal

Per la seva implicació en la lluita pel CAP Rocafonda

Cartell de Maresme Sanitat

Cartell de Maresme Sanitat

El proper diumenge, 22 de febrer, Maresme Sanitat convoca una jornada d’homenatge a Jordi Canal, que va morir ara fa una mica més d’un any, i que era una persona amb un total compromís amb la ciutat de Mataró, amb una llarga trajectòria en el món del lleure i l’associacionisme, la cultura popular, el sindicalisme i la política – de fet, va ser un dels impulsors, el 2003, de la CUP de Mataró.

Una de les desenes d’activitats en què Jordi Canal estava implicat era en la defensa de la sanitat pública, especialment des del CAP del barri de Roafonda, des d’on aquest diumenge se sortirà per tal de retre-li homenatge. L’activitat consistirà en una anada col·lectiva al Turó de pedres d’en Jordi, i que servirà, també, per celebrar Un any de lluita del Cap Rocafonda – El Palau. La sortida serà a les 10.00h.

A les 11.00h es preveu arribar al turó, on es farà un esmorzar de germanor i, tot seguit, a les 11.30h, es cantaran les cançons d’en Jordi amb el grup Partidaris. Després de la posada de pedres i de flors al turó, es farà un brindis amb cava en honor a Jordi Canal, i cap a les 13.00h es tornarà al punt de partida, a Rocafonda.

Switch to mobile version