La recepta

Cada setmana tindrem alguna recepta de cuina que provar. Tot aquell que vulgui mostrar els seus secrets culinaris té la oportunitat de fer-ho a la nostra secció més gourmet.

El niu

El niu //Foto: cuinadelcalciner.blogspot.com

El niu //Foto: cuinadelcalciner.blogspot.com

Ingredients:
  • 8 trossos de 100 g – Peixopalo
  • 300 g – Tripes de bacallà
  • 8 – Tords
  • 2 – Ceba trinxada
  • 3 – Tomàquets trinxats
  • 1 1/2 kg – Patates
  • Aigua
  • 2 ous durs
  • Per fer la picada: – 1 grapat d’avellanes
  • 2 grans – All
  • uns brins – Safrà
  • 1 – Carquinyoli
Preparació:

Poseu en remull el peixopalo durant 4 dies i la tripa de bacallà durant 2 dies.
En una olla feu un sofregit amb les cebes i els tomàquets.
Tireu-hi el peixopalo, la tripa de bacallà i els tords, mulleu-ho amb aigua i deixeu-ho bullir a poc a poc.
Al cap de 20 minuts afegiu-hi les patates tallades i deixeu-ho coure tot junt.
Quan faltin 10 minuts per acabar la cocció, afegiu-hi la picada diluïda amb una mica del líquid de la cocció.

Variacions:

En comptes de tords podeu posar-hi altres aus.
En lloc de la picada s’hi pot posar un allioli, que s’afegeix en el últim moment..
Es pot torrar el safrà abans de posar-lo a la picada.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català

Últimes receptes

El niu //Foto: cuinadelcalciner.blogspot.com

El niu

La recepta 17 octubre 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Es niu Palafruguell// web visitpalafrugell.cat

Es Niu de Palafrugell

La recepta 16 octubre 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Crestes de La Figuera //Foto: J.Viejobueno

Crestes de la figuera

La recepta 15 octubre 2018 a 10:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Brou lleuger d'aprofitament// Foto: dlcocinaygastronomia.com

Brou lleuger d’aprofitament

La recepta 11 octubre 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Crespells de flors de carbassera//Foto: https://www.cookmonke

Crespells de flors de carbassera

La recepta 10 octubre 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Crespells de borraina// Foto: Viquipèdia

Crespells de borraina

La recepta 9 octubre 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Creps farcides de bolets i gambes// Foto: http://pansesipinyons.blogspot.com

Creps farcides de bolets i gambes

La recepta 8 octubre 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Tomàquets farcits i mató// Foto: dlcocinaygastronomia.com

Tomàquets farcits i mató

La recepta 4 octubre 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Crema d'espinacs amb gambes, pinyons i panses//Foto: www.cuinavoraelfoc.cat

Crema d’espinacs amb gambes, pinyons i panses

La recepta 3 octubre 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
crema cassonade//Foto: http://spanishsabores.com

Crema Cassonade

La recepta 2 octubre 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›

Més receptes