Autor La recepta
4 febrer 2019 a 12:00

Llagosta a la catalana

0 Flares 0 Flares ×
Llagosta a la catalana// Foto: Catalunya.com

Llagosta a la catalana// Foto: Catalunya.com

Ingredients:
  • 2 – Llagostes grans
  • 1 – Ceba gran tallada a la juliana
  • 2 grans – All
  • Manat d’herbes (llorer, farigola, orenga, pell de taronja seca)
  • Brou de peix
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Per fer la picada:
  • 1 grapat – Ametlles i avellanes
  • 40 g – Xocolata
  • Brins de safrà torrats
  • Fetge de les llagostes
Preparació:
Talleu la llagosta tot separant les potes, el cap i la cua, i salpebreu-ho.
Guardeu el fetge i l’aigua que deixen anar.
Salteu els trossos de llagosta, a foc molt viu, i retireu-los.
Sofregiu la ceba, l’all, el manat d’herbes i un tros de pela de taronja en la mateixa cassola. .
Torneu-hi a afegir la llagosta i mulleu-ho amb el brou de peix.
Deixeu-ho coure tot junt uns 10 minuts i tireu-hi la picada deixatada amb l’aigua que han deixat anar les llagostes.Variacions:
En lloc de brou podeu posar-hi aigua.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×