Autor La recepta
12 setembre 2018 a 12:00

Cóc ràpid

0 Flares 0 Flares ×
coc rapid// Foto: Bonplat.cat

coc rapid// Foto: Bonplat.cat

Ingredients:
  • 250 g – Farina
  • 250 g – Sucre
  • 4 – Ous
  • 25 cl – Llet
  • 1 sobre – Llevat en pols
  • 1 cullerada – Oli
  • 1 pell – Llimona ratllada
Preparació:

Munteu les clares d’ou a punt de neu.
Barregeu amb força els rovells amb el sucre i la ratlladura de llimona per emblanquir-los.
Afegiu-hi la farina tamisada i finalment incorporeu-hi les clares.
Aboqueu-ho a una safata de forn i poseu-ho 30 minuts al forn escalfat a 170º.

Variacions:
Es pot substituir la llet per oli d’oliva, del tot o en part.
S’hi poden posar pinyons per sobre abans d’acabar la cocció.
S’hi pot posar ou batut i sucre per sobre una mica abans d’acabar la cocció.
Es pot fer sense llevat ni llet (panetela).

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×