Autor La recepta
6 agost 2018 a 12:00

Bull de tonyina

0 Flares 0 Flares ×
Bull tonyina//Foto: Tast del Mediterrani Pinterest

Bull tonyina//Foto: Tast del Mediterrani Pinterest

Ingredients:
  • 400 g – Bull de tonyina
  • 1 kg – Patates esbocinades
  • 2 – Cebes trinxades
  • 3 – Tomàquets rallats
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: – 3 Nyores
  • 1 grapat – Ametlla torrada
  • 4 grans – All
  • Safrà
  • Julivert
Preparació:

Feu bullir el bull amb aigua aproximadament una hora, renteu-lo i raspeu-lo bé.
Després poseu-lo en remull unes 12 hores.
Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet, afegiu-hi el bull trossejat i deixeu-ho coure tot junt una estona.
Afegiu-hi les patates i aigua que cobreixi i quan falti una estona per acabar la cocció, afegiu-hi la picada i deixeu-ho uns minuts més.

Variacions:

S’hi pot afegir un bitxo
S’hi pot afegir conill.
S’hi poden afegir mongetes bullides.
S’hi poden afegir cargols.
S’hi pot afegir pebre vermell.
S’hi pot fer una reducció de vi ranci.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×