Autor La recepta
16 juliol 2018 a 12:00

Bacallà amb cigrons

0 Flares 0 Flares ×
cigrons amb bacalla //Foto: gastroteca.cat

cigrons amb bacalla //Foto: gastroteca.cat

Ingredients:
  • 600g – Bacallà remullat
  • 400g – Cigrons bullits
  • 1 – Ceba trinxada
  • 4 – Tomàquets
  • 3 grans – All
  • Pebre vermell
  • Farina
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Brou de bullir cigrons
Preparació:

Enfarineu el bacallà, fregiu-lo i reserveu-lo.
Feu un sofregit amb la ceba, afegiu-hi el cigrons amb una mica de brou, poseu-hi el bacallà i deixeu-ho que cogui a foc lent una estona.
A l’últim moment escampeu-hi per sobre julivert picat.

Variacions:
Es pot fer amb mongetes bullides en comptes de cigrons.
S’hi poden afegir uns ous durs al final.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×