Autor La recepta
14 juny 2018 a 12:00

Mos de brownie

0 Flares 0 Flares ×
mos de brownie//Foto: dlcocinaygastronomia.com

mos de brownie//Foto: dlcocinaygastronomia.com

Petits plaers a l’abast de qualsevol, una recepta senzilla plena de xocolata:

Ingredients 6 pax
• 200 g. xocolata de rebosteria
• 150 g. mantega
• 70 g. sucre
• 80 g. farina de rebosteria
• 4 ous mitjans

Elaboració

Fem servir un motlle antiadherent (sinó el tenim, untar de mantega l’interior del motlle i escampar-farina).
Batre en un bol els ous i el sucre, fins que veiem que blanquegen lleugerament.
En un bany Maria, fonem la xocolata i la mantega. Quan estigui, ho afegim als ous, lentament i remenem amb les varetes.
Tamisem la farina i l’anem incorporant a la barreja anterior.
Omplim el motlle i ho posem al forn, prèviament escalfat a 180ª, durant 20/22 minuts. Deixar reposar. Només ens quedarà emplatar, usant un cèrcol per obtenir les porcions de mos.

Consell

Tant el tipus de forn com el motlle faran variar els temps i temperatures, de manera que els indicats a dalt són orientatius. Per comprovar que estigui llest, punxem en el seu centre amb un escuradents, si ho traiem net, el brownie estarà llest.
Acompanyat d’una bola de gelat de llimona, equilibrarà l’alt dolçor de la xocolata i el sucre.

Autor: dlcocinaygastronomia.com

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×