Autor La recepta
12 abril 2018 a 12:00

Panets de pessic de xocolata amb sifó

0 Flares 0 Flares ×

panets pessic xocolata

Aquesta és una recepta ràpida i senzilla, elaborada gràcies a un sifó d’escumes; el resultat és un pa de pessic perfecte per acompanyar amb un coulís, gelat o melmelada.

Ingredients (per a 10 panets de pessic)
• 100 gr. xocolata per fondre
• 50 ml. de llet
• 1 cullerada de sucre
• 50 ml. oli d’oliva verge
• Essència de vainilla
• 120 gr. farina
• 3 ous i 2 clares
• 1 sobre de llevat
• 10 gots de plàstic d’un sol ús
• 1 sifó
• 2 càrregues de gas
Elaboració :

Fonem la xocolata en un cassó juntament amb la llet. Reservem.
En el got de la batedora posem i en el següent ordre, els ous, les clares, l’essència de vainilla, el sucre, el llevat, la farina i l’oli. Batem bé per integrar-los tots; a continuació, afegim la xocolata fosa i tornem a batre. Per evitar grumolls, passem el líquid per un colador. Reservem.
Preparem el sifó: introduïm el líquid en ell i li posem dues càrregues, agitem.
Amb un ganivet, fem tres forats a la base de cada got (perquè circuli l’aire). Els omplim, màxim fins a dos terços.
D’un en un, els introduïm a màxima potència al microones i els donem no més de 45 segons (o s’assecaran massa).
Estaran a punt quan el pa de pessic ja sòlid es desprengui de les parets del vas.
Només queda proporcionar els melindros amb diferents formes i emplatar al gust, amb l’acompanyament que més ens agradi.

Consell:

L’essència de vainilla li donarà aquest punt de sabor diferent, atès que aquest tipus de pa de pessic tendeix a tenir poc sabor.

Autor: dlcocinaygastronomia.com

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×