Autor La recepta
23 abril 2018 a 12:00

Blat pelat a la cassola

0 Flares 0 Flares ×

blat cassola

Ingredients:
  • 350 g. – blat pelat
  • 1 – os de pernil
  • 1 – os d’espinada
  • 100 g – costella de porc
  • 100 g – cansalada
  • 100 g – llom
  • 1 – ceba
  • 1 – all
  • 2 – tomàquets madurs
  • 1 – pela de taronja seca
  • Llorer
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Feu bullir el blat amb l’os de pernil, l’os d’espinada i el llorer fins que estigui cuit
Mentrestant fregiu la costella de porc, el llom i la cansalada, tot tallat a trossos.
Un cop tot ros, reserveu-ho.
En el mateix oli feu un sofregit concentrat amb la ceba, l’all, els tomàquets i la pell de taronja.
Afegiu-hi la carn i el blat, i remeneu-ho.
Cobriu-ho amb brou de coure el blat, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i deixeu-ho coure fins que s’hagi begut quasi tot el líquid.

Variacions:
Es pot fer el sofregit sense tomàquet.
Es pot aromatitzar amb altres herbes seques: sajolida, timó.
S’hi pot afegir pebre vermell.

Comentaris:
Ha de quedar com un arròs a la cassola.

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×