Autor La recepta
7 febrer 2018 a 12:00

Crespèths

0 Flares 0 Flares ×

crespèths

Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat

Ingredients:
  • 1/2 llitre – Llet
  • 170 g – Farina
  • 1 culleradeta – Llevat en pols
  • 1 polsim – Sal
  • 2 – Ous batuts
  • Mantega
  • Sucre
Preparació:

Barregeu en un recipient els ous, la farina, la sal i el llevat.
Afegiu-hi la llet a poc a poc fins obtenir una crema bastant líquida.
Deixeu-la reposar 30 minuts.
Unteu una paella amb mantega i quan estigui ben calenta aboqueu-hi un cullerot d’aquesta pasta.
Abaixeu el foc, deixeu daurar el crespèth per una banda i tombeu-lo.
Una vegada fregit pels dos costats, poseu-hi el sucre per sobre.
Feu el mateix amb la resta de la pasta.

Variacions:
Es poden farcir.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×