Autor La recepta
6 febrer 2018 a 12:00

Crema de calçots amb romesco

0 Flares 0 Flares ×

crema calçots romesco

Ingredients:
  • 100 gr – Mantega
  • 1 – All porro petit
  • 6 – Calçots
  • 1 – Patata petita
  • 200 ml – Brou de carn
  • 200 ml – Crema de llet
  • Salsa romesco
Preparació:

Netegem bé els calçots i treiem només la capa que és més dura.

Tallem els calçots a trossos petits.

Agafem una cassola i desfem la mantega, tot seguit fem el sofregit amb l’all porro, els calçots i la patata que abans hem trossejat.

Afegim el brou de carn juntament amb la crema de llet.  Ho deixem coure uns 20 minuts a foc lent.

Retirem del foc, tot seguit agafem la batedora,  ho triturem i passem pel colador xinès.

Rectifiquem de sal.

Seguidament  emplatem i afegim la salsa romesco fent un cordó que donarà color i gust al plat. També podem afegir unes panses.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Hotel Restaurant Diego
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×