Autor Ensenyament
23 agost 2017 a 18:00

Convocatòria per a la subvenció de contractació de personal d’atenció

0 Flares 0 Flares ×

 A alumnes amb necessitats educatives especials als centres concertats

Nens i nenes a l'escola // Imatge extreta del web Gencat.cat

Nens i nenes a l’escola // Imatge extreta del web Gencat.cat

El Departament d’Ensenyament obre demà la convocatòria pública per als centres concertats que vulguin aconseguir subvenció per a contractar personal per a atendre l’alumnat amb necessitats educatives especials. La convocatòria romandrà oberta fins dimecres 6 de setembre, i té una dotació econòmica de 3.896.100 euros –mig milió d’euros més que el passat curs-.
Poden optar a la convocatòria els centres concretats que imparteixen segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria que escolaritzen alumnes amb necessitats educatives especials vinculades a discapacitats físiques, intel·lectuals o sensorials, els que manifesten trastorns greus de personalitat o de conducta o els que pateixen malalties degeneratives greus.
El mòdul de subvenció per a la totalitat del curs 2017-2018 és de 405,00 euros per cada hora setmanal subvencionada. El total màxim d’hores setmanals a finançar serà de 9.620 que s’assignen als diferents serveis territorials per tal que les comissions de valoració les distribueixin d’acord amb les hores següents:
-       Consorci d’Educació de Barcelona: 2.585 hores
-       Baix Llobregat: 654 hores
-       Barcelona Comarques: 1.033 hores
-       Catalunya Central: 899 hores
-       Girona: 741 hores
-       Lleida: 686 hores
-       Maresme–Vallès Oriental: 1.070 hores
-       Tarragona: 645 hores
-       Terres de l’Ebre: 147 hores
-       Vallès Occidental: 1.160 hores
Es pot consultar tota la informació referent a la convocatòria en el següent enllaç web:
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×