Autor La recepta
31 octubre 2016 a 12:00

Què en saps de …? COMBINACIONS DE SABORS

0 Flares 0 Flares ×

combinacio de sabors

Avui comencem una sèrie d’articles relacionats amb els diferents sabors que podem trobar davant nostre i com combinar-los i no morir en l’intent !.

COMBINACIONS AMB XOCOLATA:

• Xocolata i cacauet (torrat): el cacauet harmonitza amb les notes torrades de la xocolata.

• Xocolata i cafè: combinen bé en mousses, tòfones i pastissos. També es pot usar per realçar sabors sense que es noti, una mica de gust de cafè en un plat de xocolata pot fer que sàpiga més a xocolata, i al revés.

• Xocolata i bitxo: bitxos seques de les varietats “mulat” i “ample” .El contingut en greix de la xocolata contraresta part del picant de les bitxo.

• Xocolata i pera: una mica de xocolata realçarà la dolçor de la pera, no passar-se amb la quantitat ja que el gust de la fruita es veriaanulado.Escalfar les peres en xarop de vainilla per crear una connexió entre els dos sabors

Autor:dlcocinaygastronomia.com

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×