Autor La recepta
5 gener 2016 a 12:00

Bròquil arrebossat

0 Flares 0 Flares ×

broquil_arrebossat

Ingredients:
  • ½ – Bròquil
  • 2 – Ous
  • Farina
  • Sal
  • Oli
  • Aigua
Preparació:

Renteu el bròquil, trossegeu-lo a ramets i feu-lo bullir amb aigua i sal.
Escorreu-lo, eixugueu-lo, passeu els ramets per farina i ou batut, i fregiu-los amb oli ben calent.

Variacions:
Aquest sistema es pot utilitzar amb altres verdures: carbassons, calçots (vegeu Calçots arrebossats), albergínies (vegeu Albergínies arrebossades), coliflor, ceba, carxofes,…
També es poden arrebossar amb pa ratllat.
Una altra opció és enfarinar-les, mullar-les amb aigua freda i fregir-les seguidament amb oli molt calent. Un cop eixugats els ramets de bròquil, passeu-los per farina, suqueu cada tall en aigua freda i passeu-los directament a l’oli calent.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×