Autor Hockey patins
27 maig 2015 a 14:30

El mataroní Martí Casas fitxa tres temporades pel CP Vic

0 Flares 0 Flares ×

Segon golejador de l’OK Lliga

Martí Casas jugarà amb el CP Vic durant tres temporades

Martí Casas jugarà amb el CP Vic durant tres temporades // Imatge del web del CP Vic

Aquesta setmana el CP Vic ha presentat, en una roda de premsa amb el president Miquel Altimiras i el Director Tècnic, Manel Domènech, el nou integrant del club per a les tres properes temporades, el jugador mataroní Martí Casas.

A la presentació també hi van ser presents l’entrenador Ferran Pujalte i diversos jugadors i components de l’estaf tècnic del Patí Vic. David Torres, jugador que la propera temporada jugarà al Liceo i al qual substituirà Martí Casas, també hi va ser present per donar-li la benvinguda.

El nou integrant del CP Vic, pel qual “jugar a la Champions és un somni”, va afirmar que arriba al club “per aprendre (…) sóc conscient que vinc a un club molt gran, i per a mi és tot un repte”.

Casas arriba de l’HC Mataró, on hi duia disset temporades. En aquesta darrera ha signat 38 gols, xifra que li ha permès compartir la segona plaça a la classificació de golejadors de l’OK Lliga. En aquest sentit, Altimiras, que dóna l’equip per tancat, va confessar que “era un jugador que seguíem fa temps” i que “pensem que encaixa del tot amb l’estil de l’equip i el club”. Per la seva banda, Manel Domènech, va manifestar la seva alegria de poder fitxar a Casas perquè “era la primera opció del cos tècnic”.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×