Autor Futbol
4 maig 2015 a 14:00

El CE Mataró s’assegura l’ascens a Primera a falta de quatre jornades

0 Flares 0 Flares ×

Aquest diumenge ha guanyat 0 a 6 al Dinàmic Batlló

El CE Mataró ha dedicat l’ascens a l'Albert Gibert amb una samarreta commemorativa // Imatge del web del CE Mataró

El CE Mataró ha dedicat l’ascens a l’Albert Gibert amb una samarreta commemorativa // Imatge del web del CE Mataró

Dinàmic Batlló 0 – CE Mataró 6

CE Mataró: Joel, Lluís, Koke, Urbano (Marc Ariño 70′), Isma, Parri (Antonio Pérez 70′), Fiti, Baba (Dídac 52′), Marc Aranyó (Javi Bustos 60′), Uri Martínez (Sergi 52′) i Aitor González.

El CE Mataró ha culminat aquest diumenge una gran temporada proclamant-se campió del Grup 2n de 2a Catalana. D’aquesta manera l’equip assoleix l’ascens directe a falta de quatre jornades pel final, unes xifres magnífiques pel conjunt entrenat per José Maria Polo. El Mataró ha dedicat l’ascens a l’Albert Gibert amb una samarreta commemorativa que porta per lema: “Ja som de Primera Albert!”.

El partit jugat al Camp de l’Energia contra el Dinàmic Batlló ha començat amb un Mataró molt endollat que als onze segons ja s’ha avançat amb un gol d’Uri Martínez, un dels protagonistes del partit. Abans de la mitja hora, Aitor González ha fet el segon, i abans del descans Uri Martínez ja n’havia fet dos és deixant un 0-4 que pràcticament sentenciava el matx. A la segona meitat, el Mataró ha seguit dominant i n’ha fet dos més, amb els mateixos protagonistes, primer Uri culminant el seu pòquer, i després Aitor amb el seu doblet.

Una magnífica manera de celebrar l’ascens que eleva a setze les jornades sense perdre, la millor ratxa en la història del Club i que, a més, permet al CE Mataró coronar-se com els primers campions de la temporada al futbol català i aconseguir el bitllet cap a la Primera Catalana.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×