Autor Cinema, teatre i televisió
17 abril 2015 a 16:00

La mecánica del corazón

0 Flares 0 Flares ×

La mecánica del corazón

La mecánica del corazón

Aquesta setmana des de França arriba l’adaptació del llibre de mateix nom La mecànica del corazón. Des d’Israel arriba La fiesta de despedida. Des del Regne Unit arriba la pel·lícula de la sèrie de mateix nom La oveja Shaun. Una noche para sobrevivir thriller dirigit pel català Jaume Collet-Serra. I, entre les estrenes internacionals està Little Galicia un film nacional.

LA MECÁNICA DEL CORAZÓN

ANIMACIÓ. Dirigida per: Mathias Malzieu, Stéphane Berla.

A Edimburg, en 1874, neix Jack en un dia tan gèlid que el seu cor es congela. Per reanimar-ho, li implanten un rellotge de mecanisme molt delicat. Amb ell haurà de viure seguint tres regles: no tocar mai les agulles, dominar la còlera i la més important, no haurà d’enamorar-se mai. Si no compleix aquestes regles el seu cor deixarà de funcionar. Tot va bé fins que coneix a una noia amb ulleres que li arriba fins al cor. Jack emprèn llavors la cerca de l’amor en un viatge que el portarà d’Escòcia a Espanya.

UNA NOCHE PARA SOBREVIVIR

THRILLER. Dirigida per: Jaume Collet-Serra. Repartiment: Liam Neeson, Joel Kinnaman, Ed Harris, Vinent D’Onofrio

Al veterà mercenari Jimmy Conlon, conegut com El “Cavatumbas”, el persegueixen els crims del passat, però també el policia que li ha seguit la pista durant 30 anys. Quan s’assabenta que el seu fill Mike corre perill, Jimmy ha de triar entre el clan criminal al que ha pertangut sempre o la seva família, a la qual havia abandonat fa molt temps. Només disposa d’una nit per esbrinar a qui deu la seva lleialtat.

UNA OVEJA SHAUN: LA PELÍCULA

ANIMACIÓ. Dirigida per: Richard Starzak, Mark Burton

Shaun iniciarà una aventura per endinsar-se a la ciutat en la cerca del seu granger. Adaptació en format llargmetratge de la sèrie homònima.

LITTLE GALICIA

COMEDIA. Dirigida per: Alber Ponte. Repartiment: Gustavo Salmerón, Paloma Bloyd, Fran Grela

Dos joves espanyols passen un trepidant cap de setmana a Nova York, però cap dels dos podrà evitar que els seus plans canviïn fins a desembocar en un desenllaç més que inesperat.

LA FIESTA DE DESPEDIDA

DRAMA. Dirigida per: Tal Granit, Sharon Maymon. Repartiment: Ze’ev Revach, Aliza Rosen, Levana Finkelstein

En una residència d’ancians de Jerusalem, un grup d’amics construeix una màquina per practicar l’eutanàsia amb la finalitat d’ajudar a un amic malalt terminal. Però quan s’estenen els rumors sobre la màquina, altres ancians els demanaran ajuda, la qual cosa els planteja un dilema emocional i els implica en una aventura absurda.

Cristina Nocete

@crisnocete

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×