Autor Cultura
17 abril 2015 a 17:30

Es tanquen les inscripcions del concurs CanetRock amb 120 grups participants

0 Flares 0 Flares ×

El grup emergent guanyador obrirà el concert

canetrock

Cartell del Canetrock // Imatge cedida per Comedia

La cursa cap a l’escenari del CanetRock ja ha començat. Ahir a les 12 de la nit es van tancar les inscripcions dels grups emergents que competiran al XV Concurs de maquetes Sona 9. Després de dos mesos de convocatòria, més d’un centenar de grups i solistes d’arreu dels Països Catalans s’han presentat a la plataforma més important de la música emergent en català, organitzada per Enderrock, Catalunya RàdioiCat.cat i Televisió de Catalunya, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el patrocini d’Estrella Damm. Aquest any, el grup que s’endugui el Premi del Públic obtindrà com a guardó tot un repte: la banda serà l’encarregada d’obrir el primer concert del CanetRock 2015. Així, CanetRock aposta per grups emergents, oferint la possibilitat a una formació novella d’actuar en un gran escenari com és el de Canet al costat d’artistes consagrats del moment.

La proposta s’adreça a grups i cantants de qualsevol estil musical, que han de presentar almenys tres cançons pròpies en català. El 23 d’abril es faran públics els 18 artistes que passaran a la següent fase. A partir d’aquest moment, el públic es convertirà en un element clau en el procés, ja que votarà quines són les quatre bandes que prefereix entre les 18 formacions semifinalistes fins al 8 de maig a través del web. El 14 de maig tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm la final amb els 4 grups que hagin aconseguit més suport popular. El guanyador s’endurà com a premi poder actuar a CanetRock, 1.000 euros en material musical i una actuació promocional al Centre Cultural Blanquerna de Madrid amb totes les despeses pagades.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×