Autor Societat
7 abril 2015 a 10:30

Empresonat un jove implicat en diversos robatoris amb força a Pineda de Mar

1 Flares 1 Flares ×

11 en domicilis i 5 en un càmping

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra

El passat 19 de març, Agents dels Mossos d’Esquadra de les comissaria d’Arenys de Mar i de Pineda de Mar, juntament amb efectiu de la Policia Local de Pineda de Mar, van detenir un home de nacionalitat gambiana de 25 anys, veí de Pineda, com a presumpte autor d’onze robatoris amb força a interior de domicili, i cinc robatoris amb força a caravanes d’un càmping de Pineda de Mar.

La investigació va començar el desembre passat, quan els investigadors van detectar que s’havien produït una sèrie de robatoris a l’interior de domicilis a les urbanitzacions Pinemar i Can Cornet de Pineda de Mar. En tots ells, el lladre aprofitava l’absència dels propietaris per accedir a l’interior dels habitatges, ja que la majoria d’aquests eren segones residències. L’autor acostumava a forçar l’accés als habitatges, i un cop dins, s’apoderava d’objectes de valor de petites dimensions com ara televisors i joies entre d’altres.

Al mateix autor, també se li van atribuir diversos robatoris a caravanes que es trobaven instal·lades en un càmping de la localitat de Pineda de Mar.

Durant la investigació es va descobrir que a aquesta persona li constava una ordre de cerca, detenció i ingrés a presó, emesa per un jutjat penal del partit judicial d’Arenys de Mar, per fets de similars característiques als investigats.

Així, després de realitzar diverses gestions d’investigació, els agents d’Investigació dels Mossos d’Esquadra van poder identificar el presumpte autor dels fets. El detingut va passar a disposició judicial el passat 20 de març al jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar, el qual va decretar el seu ingrés a presó. No obstant això, la investigació continua oberta ja que no es descarten més possibles imputacions al detingut.

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×