Autor Cultura
10 abril 2015 a 15:00

Calella celebra demà el Dia Internacional de la Dansa

3 Flares 3 Flares ×

Montserrat Candini rebrà aquesta tarda al grup de ball de La Fàbrica de Calella

Imatge del web de l'Ajuntament de Calella

Imatge del web de l’Ajuntament de Calella

Calella celebrarà demà dissabte, el Dia Internacional de la dansa. Serà a la plaça de l’Ajuntament a partir de les 16h i comptarà amb la presència de Laura Janner i Josep Grima, amb exhibicions i classes participatives de: Bilans Estudi de Dansa Mercè Panosa, dels Bastoners Doctor Carles Salicrú, de l’Agrupació Sardanista de Calella.

A les 17h hi haurà una xocolatada popular, a càrrec de l’Agrupament Escolta Montnegre i posteriorment hi haurà les actuacions de l’Associació Orientalium, l’Associació Pro-Dansa, exhibició de Lindy Hop a càrrec de Carla Mora i de Hip Hop a càrrec d’Alba Zamora i Nora Tolleson i exhibicions de Bollywood i de dansa del ventre.

A les 20.20h es realitzarà la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa i espectacle. Aquest acte de commemoració està organitzat per l’Escola Sinera, Centre Oficial de Dansa Laie, Escola Esclat, Associació Pro-Dansa, Escola de Dansa Natàlia Prior, BCB Dansa Jove, Escola Pas a Pas, Escola de Dansa la Fàbrica.

La dansa ha arrelat molt a Calella i precisament un grup de ball de l’escola de dansa La Fàbrica de Calella, va guanyar la medalla d’or en la categoria de dansa contemporània del Dance World Cup celebrat la setmana passada a Sitges amb la coreografia “nosaltres també”.

Aquesta tarda a les 18.30h l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, rebrà a l’Ajuntament amb motiu d’aquesta fita als membres del grup, a la seva mestra i coreògrafa, Camila Gutiérrez, i a la directora de l’escola de dansa La Fàbrica, Laia Ferrer.

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×