Autor Ciclisme
24 març 2015 a 11:00

Mataró és avui protagonista de la segona etapa de la “Volta”

0 Flares 0 Flares ×

Ahir els corredors van fer un pas fugaç per la ciutat

volta ciclista

Els corredors ja van passar ahir per la ciutat // Imatge cedida per l’Ajuntament de Mataró

Avui Mataró serà protagonista de la “Volta” Ciclista a Catalunya, ja que la segona etapa (Mataró-Olot, 191,800 km) començarà amb una sortida neutralitzada a les 12.08 h des del Camí de la Geganta, que continuarà per la plaça d’Espanya, ronda d’Alfons X El Savi, plaça de Puerto Rico, ronda de Miguel de Cervantes, avinguda del Maresme i N-II en sentit Girona. A les 12.30 h, els corredors tornaran a entrar al municipi en cursa llançada per la carretera de Mata, i seguiran per la ronda d’Alfons X El Savi, plaça d’Espanya, Camí de la Geganta, plaça de Granollers, avinguda de Josep Puig i Cadafalch i carretera d’Argentona.

La ciutat ja va escalfar motors ahir a la primera etapa quan els corredors van fer un pas fugaç al voltant de les 12.37 h procedents de Calella per retornar-hi després del seu pas pels carrers de Mataró. L’ordre de pas per l’esprint intermedi va ser: Wouter Poels (Sky), Nicolas Roche (Sky) i Dan Martin (Cannondale).

En la jornada d’avui i prèviament a la sortida, el públic podrà veure de prop els 191 corredors dels 24 equips millors del món en el control de firmes (ubicat a l’espai firal del nou Parc Central), ciclistes de la talla d’Alberto Contador, Chris Froome o Nairo Quintana. A part dels corredors, la “Volta” portarà a la ciutat una caravana de més de 140 vehicles, personal de l’organització, seguretat, premsa i equips participants.

La arribada de la “Volta” a Mataró provocarà avui algunes afectacions al trànsit de la ciutat. L’afectació més important és el tall del Camí de la Geganta, del carrer dels Pirineus a l’avinguda del Corregiment, entre les 9.15 h i les 14 h. A les 12.10 h es tallarà completament el trànsit en l’itinerari de la cursa que no hagués estat tallat prèviament. Es reobrirà cap a les 12.40 h.  Les afectacions completes es poden consultar al web municipal.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×