Autor Societat
6 març 2015 a 15:00

Es van detenir 20 persones per violència de gènere a Malgrat el 2014

0 Flares 0 Flares ×

El 85,29% de les víctimes van ser dones

Violència de Gènere // Imatge cedida per l'Ajuntament de Mataró

Imatge representativa de la Violència de Gènere // Imatge cedida per l’Ajuntament de Mataró

El regidor de Convivència, Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Valentín Rodríguez, va lamentar que continuïn existint casos de violència de gènere i domèstica en la presentació que va fer ahir la Policia Local de Malgrat de Mar sobre les actuacions en casos de violència de gènere al 2014. Rodríguez va dir que “aquesta xacra no s’acaba mai i que l’única manera d’actuar per erradicar-la es apostar per la cultura i l’educació”

Segons les dades presentades, la Policia Local va detenir 20 persones relacionades amb la violència de gènere i domèstica durant l’any passat, de les que 5 van ser imputades i 8 identificades, sent en la majoria dels casos actuacions a l’interior de domicilis.

Pel què fa al sexe de les víctimes, un 85,29% són dones. Del total de persones agredides, el 67,64% tenen entre 26 i 45 anys i l’edat de la majoria dels agressors se situa en la franja dels 26 als 35 anys. Més del 70% de les víctimes i dels agressors són veïns de Malgrat de Mar. La majoria, de nacionalitat espanyola.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×