Autor Rally
26 març 2015 a 12:00

Els vilassarencs Joan Lucas i Salvador Martí participaran al Rally Solidari Clàssics de l’Atles 2015

0 Flares 0 Flares ×

L’objectiu és proporcionar ajuda humanitària a la zona del Marroc

Golf GTI de l’any 1989 // Imatge del web de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt

Golf GTI de l’any 1989 // Imatge del web de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt

Els vilassarencs Joan Lucas (pilot) i Salvador Martí (copilot) formen l’equip 209 amb un Golf GTI de l’any 1989, en la que serà la quarta prova de Lucas i la primera de Martí. L’equip sortirà de Vilassar de Dalt demà a les 5 h del matí. Avui, els pilots presentaran el seu cotxe, entre les 19 i 21 hores a la plaça de la Vila, i els assistents tindran l’oportunitat de conèixer el vehicle, la prova i compartir una copa de cava amb els conductors.

La 4a edició del Rally Solidari Clàssics de l’Atles es divideix en 7 etapes, en les quals es recorre l’interior de l’Atles, el Jbel Sarhro, les plantes del Tafilalet, les dunes de l’Erg Chebbí i els voltants del Plateau de Rekkam. El traçat representa un total de 3.200 km pel centre i l’est del Marroc. La prova s’allargarà del 29 de març fins al 4 d’abril, finalitzant a la ciutat de Meknes.

Al Rally hi participen una setantena de vehicles clàssics populars de dues rodes motrius i tot terrenys 4×4, de qualsevol marca, més grans de 20 anys i amb un pes màxim de 3.500 kg. És una prova esportiva solidaria, que té l’objectiu proporcionar ajuda humanitària a la zona del Marroc,  l’Atles marroquí i les zones desèrtiques de la frontera algeriana.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×