Autor Futbol
23 març 2015 a 13:00

El Vilassar es queda glaçat contra el Figueres

4 Flares 4 Flares ×

Tercera derrota seguida dels homes de Toni Romero

Vilassar-Figueres

Enèsima derrota del Vilassar en lliga // Foto: Iván Pulido-UE Figueres

UE VILASSAR DE MAR 0-1 UE FIGUERES

Vilassar: Ramos, Roberto Carlos, Jose, Peque, Josu, Pujol, Morales (Jonathan, 67′), Navarro (Creus, 75′), Jordi, Mendoza i Ricky.

Figueres: Reig, Quimo, Masó, Chicho, Cunill, Grau, Del Campo, Vilanova, Revert (Henry, 85′), Barrera (Guillem, 63′) i Mercader (Serramitja, 77′).

Gol: 0-1: Revert (28′).

Àrbitre: Rafael Díaz Melero (delegació de Lleida). Grogues per Josu i Jordi (Vilassar) i Quimo, Cunill, Guillem i Del Campo (Figueres). Expulsat per doble groga Jordi (Vilassar)

El Vilassar esgota jornada rere jornada les poques opcions de salvació que li queden. Ahir va perdre a casa per la mínima contra un Figueres molt més efectiu de cara a porteria. La derrota per 0-1 suposa la tercera seguida des de la reacció que va dur als nois de Toni Romero a guanyar dos partits seguits i els deixa a 10 punts del penúltim classificat i a 14 de la salvació, que marca ara mateix el Palamós.

Partit de poca història entre maresmencs i empordanesos. Els locals van sortir millor i al minut 9 van avisar amb un xut creuat de Jordi Sánchez al qual Reig va respondre molt bé. Aquesta, però, seria l’única aproximació perillosa del Vilassar al primer temps. El Figueres va marcar al minut 28 per mitjà de Javi Revert i abans del descans el golejador unionista va poder ampliar distàncies per mitjà d’un penal. L’execució no va trobar porta i va donar vida a un conjunt maresmenc que, malgrat el resultat, es mantenia combatiu i lluitador. Amb tot, l’equip no va poder neutralitzar el desavantatge en una segona part ensopida i sense ritme.

La propera cita en lliga del Vilassar serà al camp del Castelldefels. Duel directe per la part baixa de Tercera tot i que la diferència de 10 punts entre els dos equips li resta atractiu. Els de Toni Romero tenen gairebé la darrera oportunitat d’enganxar-se al tren de la permanència.

4 Flares Twitter 3 Facebook 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×