Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
12 febrer 2015 a 08:00

Residència Sant Josep

0 Flares 0 Flares ×
Residència Sant Josep // Foto: Joan Murcia

Residència Sant Josep // Foto: Joan Murcia

Es tracta d’un interessant edifici d’estil modernista projectat per Eduard Ferrés. Va ser construït entre l’any 1906 i el 1912. Situat en el carrer Muralla de Sant Llorenç, en un principi va ser destinat a escola.

Des del Mataró Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Mataró o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×