Autor La recepta
17 febrer 2015 a 13:00

Albergínies al forn

0 Flares 0 Flares ×
Albergínies al forn // Imatge del web Gastroteca.cat

Albergínies al forn // Imatge del web Gastroteca.cat

Ingredients

  • 4 – Albergínies
  • 4 – Tomàquets madurs
  • 200 g – Formatge ratllat
  • 1 – All
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

 

Elaboració

Es tallen les albergínies en talls d’un centímetre de gruix.

Es barregen els tomàquets trossejats, l’all, el julivert trinxat, l’oli la sal i el pebre.

En una plata esposen a coure les albergínies al forn amb una cullerada del tomàquet preparat sobre cada un dels talls.

Abans de que s’acabin de coure i afegirem formatge ratllat i ho gratinarem.

Font: Corpus Culinari Català i Gastroteca.cat

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×